luni 16 iulie 2018,
REIKI CENTER Oradea

S-a dovedit stiintific ca moartea nu exista

S-a dovedit stiintific ca moartea nu exista

Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology, a dovedit stiintific prin fizica cuantica faptul ca nu exista. Cand trupul isi termina „bateriile” , mai raman 20 de wati de „ informationala”.

O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.

„Multiversul” ne asteapta

Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „”. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.

Stravechiul „pom al vietii”, care arata ca ce este in Cer, asa si pe Pamant

Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea! Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.

Daca un este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati – masurat stiintific – care a facut sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „ nu se distruge, se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-o nou univers.

sursa: realitatea.net

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu