luni 16 iulie 2018,
REIKI CENTER Oradea
Realitatea cuantica si potentialul nelimitat

Fizicieni care au castigat Premiul Nobel au demonstrat ca lumea fizica este o mare de care apare si dispare din fiintare timp de cateva milisecunde, din nou si din nou. Nimic nu este solid. Aceasta este lumea Fizicii cuantice. Ei au demonstrat ca gandurile sunt cele care pun la un loc totul si le tin legate in acest camp de energie care se schimba constant, in ceea ce noi numim “obiecte” pe care le vedem.

Deci, de ce vedem o persoana in loc de o strafulgare a unui fascicul de energie?

Ganditi-va la bobina unui film de cinema. Un film este o colectie de cadre la viteza de aproximativ 24 pe secunda. Fiecare cadru este separat de celalalt printr-un spatiu. Totusi, din cauza vitezei cu care un cadru il inlocuieste pe anteriorul, ochii nostri sunt pacaliti sa vada un film in continua miscare.

Un tub TV este pur si simplu un tub in care o multime de electroni lovesc ecranul intr-un anumit mod, creand iluzia formei si a miscarii.

Sa ne gandim la televiziune. Oricum cam asa sunt toate lucrurile. Avem 5 simturi (vederea, auzul, atingerea, mirosul si gustul). Fiecare dintre aceste simturi are o plaja (de exemplu, un caine aude o alta plaja de sunete decat putem percepe noi; un sarpe vede un alt spectru de lumina decat o facem noi; samd). Cu alte cuvinte, simturile voastre percep marea de energie dintr-o perspectiva limitata si creaza o imagine in consecinta. Nu este nici completa si nici fidela. Este doar o interpretare.

Toate interpretarile noastre se bazeaza pe “harta interioara” a realitatii pe care o avem, iar aceasta nu este adevarul adevarat. “Harta” noastra este rezultatul vietii personale in experienta colectiva pe care o avem. Gandurile noastre sunt legate de aceasta energie invizibila si ele determina ce forma ia . Gandurile noastre literalmente transforma universul particula cu particula pentru a creea viata noastra fizica.

Priviti in jur.

Tot ceea ce vedeti in lumea fizica a inceput ca o idee, o idee care a crescut pe masura ce a fost impartasita si exprimata, pana cand a crescut destul intr-o forma fizica, printr-un numar de pasi.

Deveniti la propriu ceea la ceea ce va ganditi cel mai mult!

Viata voastra devine ceea ce v-ati imaginat si ati crezut cel mai mult!

Lumea este efectiv oglinda voastra, permitandu-va sa experimentati planul fizic in modul in care voi vedeti adevarul… pana cand il schimbati. Fizica cuantica demonstreaza ca lumea nu este acel lucru solid si neschimbator ce pare sa fie. In schimb, este un loc extrem de fluid care se construieste constant de catre gandurile noastre individuale si colective.

Ceea ce credem ca este adevarat este cu adevarat o iluzie, aproape asemenea unui truc magic.

Din fericire, am inceput se descoperim iluzia si cel mai important, cum sa o schimbam.

Din ce este facut vostru?

Corpul uman contine noua sisteme: circulator, digestiv, endocrin, muscular, nervos, reproductiv, respirator, scheletul si urinar. Din ce sunt acestea facute?

Din tesuturi si organe. Din ce sunt facute tesuturile si organele? Din celule. Din ce sunt facute celulele? Molecule. Din ce sunt facute moleculele? Din atomi. Din ce sunt facuti atomii? Din particule subatomice. Din ce sunt facute particulele subatomice?

Din energie!

Si tu si eu suntem lumina-energie pura in cea mai frumoasa si inteligenta forma posibila. Energia este cea care se schimba constant sub suprafata, aceasta fiind controlata de catre puternica voastra minte.

Sunteti o fiinta umana stelara si extrem de puternica!

Daca v-ati putea vedea la microscopul electronic si ati face experimente pe voi insiva, ati vedea ca sunteti construiti dintr-o aglomerare de energie in continua schimbare, sub forma de electroni, neutroni, fotoni, samd. La fel este si tot ce va inconjoara. Fizica cuantica ne spune ca actul observarii unui obiect este cauza pentru care acela apare acolo ca sa poate fi observat. Un obiect nu exista independent de observator! Asadar, asa cum vedeti, actul observarii pe care il faceti, atentia voastra indreptata asupra unui lucru si intentia voastra, creaza practic acel lucru.

Acest fenomen a fost demonstrat stiintific.

Lumea voastra este construita din , minte si .

Fiecare dintre ele, spiritul, mintea si corpul, are o functie ce este unica si nu este caracteristica celorlalte. Ceea ce vedeti cu ochii si experimentati cu corpul este lumea fizica, pe care o vom numi Corp. Corpul este un efect, creat de o cauza.

Aceasta cauza este Gandul.

Corpul nu poate crea. Poate doar experimenta si sa fie experimentat… aceasta este singura lui functie. Gandul nu poate experimenta… poate doar sa inventeze, sa creeze si sa interpreteze. Are nevoie de o lume a relativitatii (lumea fizica, Corpul) pentru a se experimenta pe sine.

Spiritul este Tot ceea ce Este, cel care da viata Gandului si Corpului.

Corpul nu are puterea de a crea, insa da iluzia ca are puterea de a face acest lucru. Iluzia este cauza multor frustrari. Corpul este pur si simplu un efect si nu are puterea de a creea sau de a fi cauza. Cheia acestor informatii este cum invatam sa vedem universul altfel decat o face acum, in asa fel incat sa manifestam tot ceea ce ne dorim cu adevarat.

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu